5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran bileğkârmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamir kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz yürekin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın eminği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yangına karşı güvende tutmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın dirilik emniyetliğini elde etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve makul bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Birbir hayli yangın kapısı modelinin belde aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, standart yangın kapıları kabil modeller bile bulunuyor.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım Yangın Kapısı Fiyatları edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı taban amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin canipı aralık opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik ekip ile henüz kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri cihetiyle baplar pert görmez.

Yıprak mimarilarda ve yangın merdiveni alanı yurt olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page